Wijnhandel Vertravi - jouw poetry in a bottle

Over ons....


Hoe het begon...
In 2014 kwam ik in contact met een paar wijnboeren. De boeiende en aangename gesprekken en mijn opleiding in talen brachten me ertoe hen te helpen hun passie te vertalen naar het Nederlands. Zo ontstond Vertravi (‘Ver’ van ‘Vervondel’, ‘Tra’ van ‘traductions’ en ‘vi’ van ‘vins’), in ruil voor hun kennis, vertaalde ik naar het Nederlands.

Hobby werd passie...
Wat begon als een hobby, werd snel een passie. De vertalingen en de persoonlijke contacten met de wijnboeren zijn immers de beste sommelier cursussen. Dit zette me ertoe aan hun “poetry in a bottle” ook aan jou voor te stellen. 

Vertravi -
Wijnhandel Ann Vervondel
Klein Zottegem 36, 9521 Letterhoutem
Telefoon: 0032 471 80 68 49 -
E-mail: ann@vertravi.be*
Ondernemingsnummer: 0628.841.201

*Telefonisch ben ik dagelijks te bereiken. Mocht ik uw oproep niet kunnen beantwoorden, laat een bericht achter en ik contacteer u zo spoedig mogelijk. Ook uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Afhalen of leveren
Je kan de wijnen afhalen of we leveren ze bij je thuis (ook de Panne en omstreken)Tot binnenkort!
Ann & Guido
Nieuws


9-10 november 2024 - De Wattenfabriek Herzele

Meer info volgt nog

Wijnen in de kijker
Maandelijks zetten we wijnen in de kijker en/of in promotie. Wens je hiervan op de hoogte te blijven? Stuur ons dan een mailtje en we nemen je op in onze mailinglijst:
ann@vertravi.beWij nemen de nieuwe wetgeving in verband met de bescherming en de verwerking van de persoonsgegevens in acht.


Ann Vervondel
© by Vertravi